Tango groepslessen, privélessen, workshops, weekendenGratis proeflessen, demonstraties en workshops worden twee keer per jaar georganiseerd aan het begin van het seizoen. Behalve de cursussen die hieronder worden aangegeven, kan je ook privéles krijgen. Soms combineren we een workshop met een volledig verzorgde Argentijnse avond of middag. Op aanvraag verzorgt Christine graag een dagdeel over de Argentijnse Tango met foto’s, filmpjes, een demonstratie en workshop, afgestemd op de doelgroep. Ook mogelijk als teambuilding activiteit. Laat ons weten wat je interesseert en we gaan samen aan de slag om er wat moois van te maken.

Image

"Met haar professionele achtergrond in klassiek ballet, haar passie voor lesgeven, en haar liefde voor de tango is Christine een heel deskundige tangodocente. We kunnen haar lessen van harte aanbevelen!"
- Mariano y Cosima Díaz Campos - professionele tango leraren waarvan ik veel heb geleerd -


Proef les
Image Image

Gratis deelnemen aan een proef les kan twee keer per seizoen, in Emmen en in Valthe. Proef aan deze intuïtieve, improviserende en sociale dans op de prachtige traditionele Argentijnse muziek.

Instap cursus
Image Image

Nagaan of de Argentijnse Tango wat voor jou is. Leren luisteren, aanvoelen, durven. Zes lessen met basistechnieken.

Cursus Beginners-1
Image Image

Basispassen, de danstaal met je partner leren, oude gewoontes afleren, in negen of tien lessen.

Cursus Beginners-2
Image Image

Verfijning van de basis, souplesse, meer mogelijkheden in je danstaal, complexere muziek, in acht lessen.

Cursus Mid-Gevorderd
Image Image

Werk aan leren improviseren, muzikaliteit, fijnafstemming met je partner, intuïtief dansen op complexe muziek. In tien tot veertien lessen.

Oefen salon
Image Image

Een gelegenheid om met je partner de techniek te oefenen, op de traditionele muziek, met feedback van de docent.

Workshops & Weekends
Image Image

We zijn altijd bereid om demonstraties en/of workshops te verzorgen voor groepen. Ook leuk als teambuildingsactiviteit. Combinaties met Argentijnse catering en live muziek zijn mogelijk. Zie ook de pagina's over onze weekends en workshops.

Privé lessen
Image Image

Dé manier om snel bij te spijkeren, om je stijl te verbeteren , om de afstemming met je partner te optimaliseren of om mooier te leren bewegen. Met veel individuele feedback.

Planning
Image Image

De voorjaars serie loopt van februari tot begin juni. De najaars serie van september tot einde jaar. Beide series bestaan uit tien tot veertien lessen van minimaal een uur. De groepen bestaan uit minimaal drie en maximaal tien dansparen.

Kosten
Image Image

De kosten voor de cursussen bedragen Eur 10 per les per persoon. Vooraf te betalen voor de hele cursus. Heb je weinig inkomen, dan kunnen we overleggen over een aangepaste prijs. Vóór de start van een cursus reeks vindt een gratis proefles plaats.

Locaties
Image Image

De meeste activiteiten vinden plaats in het dorpshuis van Valthe, 7 km ten noord westen van Emmen. Er kan ook cursus gegeven worden in de zaal Combikubus in Emmen. De oefen salon wordt verzorgd in het dorpshuis van Valthe.


Image

"Christine heeft een ontwapenende charme, straalt van de positiviteit en is heel geduldig. Dat maakt haar les altijd ongedwongen en relaxed. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend deskundig. Ik leer daarom enorm veel van haar en vind de lessen fijn."
- Arthur Kees - cursist beginners-1 en -2 en privéles -

"Christine is gedreven en enthousiast. Ze kan putten uit een enorme kennis en ervaring. Haar spontaniteit en passie voor de tango werken erg aanstekelijk."
- Monique van Waardenburg - cursist beginners-1 en -2 en privéles -

Privacy statement: alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.
© Webdesign, realisation & management: Oene Zwittink ©

Alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.