Tango Films met traditionele muziek


Image

Op deze pagina vindt je diverse films over de Argentijnse Tango. Films die laten zien en horen hoe deze dans eruit ziet, films over de geschiedenis van deze dans en natuurlijk films die een indruk geven van de (privé)lessen en de workshops. Heb een beetje geduld met je mobiel, tablet of PC, de films laden kan even duren.


Los Tangueros Clásicos - salon in Valthe 29 april 2023
Mariano en Christine dansen in Tauplitz juli 2021Rob Nuyten en Christine dansen in de Uelenspieghel in Uffelte, juni 2021Lineke Kamminga en Christine dansen in Tauplitz juli 2021Radiofragment RTV Drenthe interviewt ChristineEen les voor beginnersEen privélesEen workshop bij Cho, januari 2020De eerste geluidsfilm van de tango in 1933Carlos Gardel zingt 'Tomo y Obligo…'Een salon in 1937 met Juan d'Arienzo
Privacy statement: alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.
Webdesign, realisation & management: Oene Zwittink

.

Alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.