Tango Films met orquesta typica en milonga


Image

Op deze pagina vindt je diverse films over de Argentijnse Tango. Films die laten zien en horen hoe deze dans eruit ziet, films over de geschiedenis van deze dans en natuurlijk films die een indruk geven van de (privé)lessen en de workshops. Heb een beetje geduld met je mobiel, tablet of PC, de films laden kan even duren.


Film Mariano en Christine in Tauplitz juli 2021Film Rob Nuyten met Christine juni 2021Film Lineke en Christine in Tauplitz juli 2021Radiofragment RTV Drenthe interviewt ChristineFilm les BeginnersFilm PrivélesFilm workshop bij Cho 50+ januari 2020Film de eerste geluidsfilm van de tango in 1933Film Carlos Gardel zingt Tomo y Obligo…Film een salon in 1937 met Juan d'Arienzo
Privacy statement: alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.
Webdesign, realisation & management: Oene Zwittink

.

Alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.