Tango groepslessen, privélessen, workshopsGratis proeflessen, demonstraties en workshops worden twee keer per jaar georganiseerd aan het begin van het seizoen. Behalve de cursussen die hieronder worden aangegeven, kan je ook privéles krijgen. Soms combineren we een workshop met een volledig verzorgde Argentijnse avond of middag. Op aanvraag verzorgt Christine graag een dagdeel over de Argentijnse Tango met foto’s, filmpjes, een demonstratie en workshop, afgestemd op de doelgroep. Ook mogelijk als teambuilding activiteit. En we hebben plannen voor een 'Drenthe Arrangement Argentijnse Tango' met een toeristisch tintje in de periode mei-september volgend jaar. Laat ons weten wat je interesseert en we gaan samen aan de slag om er wat moois van te maken.

Image

"Met haar professionele achtergrond in klassiek ballet, haar passie voor lesgeven, en haar liefde voor de tango is Christine een heel deskundige tangodocente. We kunnen haar lessen van harte aanbevelen!"
- Mariano y Cosima Díaz Campos - professionele tango leraren waarvan ik veel heb geleerd -


Proefles
Image Image

Gratis deelnemen aan een proefles kan twee keer per seizoen. Als u tussentijds wilt instappen, kan dat, we overleggen dan hoe we dat doen.

Instap cursus
Image Image

Nagaan of de Argentijnse Tango wat voor jou is. Leren luisteren, aanvoelen, durven.
Zes lessen met basistechnieken.

Cursus Beginners-1
Image Image

Basispassen, de danstaal met je partner leren, oude gewoontes afleren.
11 lessen
Vrijdagavond 19-20u, Dorpshuis Valthe

Cursus Beginners-2
Image Image

Verfijning van de basis, soeplesse, meer mogelijkheden in je danstaal, complexere muziek, 11 lessen
Vrijdagavond 20.15-21.15u, Dorpshuis Valthe

Cursus Mid-Gevorderd
Image Image

Werk aan leren improviseren, muzikaliteit, fijnafstemming met je partner, intuitief dansen op complexe muziek
10-14 lessen

Oefensalon
Image Image

Een gelegenheid om met je partner de techniek te oefenen, op de traditionele muziek, met feedback van de docent
Vrijdagavond 21.30-22.45u, Dorpshuis Valthe

Workshops
Image Image

We zijn altijd bereid om demonstraties en/of workshops te verzorgen voor groepen. Ook leuk als teambuildingsactiviteit. Combinaties met Argentijnse catering en live muziek zijn mogelijk.

Privé lessen
Image Image

Dé manier om snel bij te spijkeren, om je stijl te verbeteren , om de afstemming met je partner te optimaliseren of om mooier te leren bewegen. Met veel individuele feedback.

Datums en looptijd
Image Image

We starten twee keer per jaar met een nieuwe reeks cursussen. De voorjaars serie loopt van januari t/m april. De najaars serie loopt van september t/m december. Beide series bestaan uit 10 tot 14 lessen van minimaal een uur.
De instapcursus bestaat uit zes lessen.

Kosten
Image Image

De kosten voor de cursussen bedragen Eur 10 per les per persoon. Een les duurt minimaal een uur. Heb je weinig inkomen en wil je toch graag meedoen? Dan kunnen we overleggen over een aangepaste prijs. Vóór de start van beide series vinden gratis proeflessen plaats.

Locaties
Image Image

De meeste activiteiten vinden tot nu toe plaats in het dorpshuis van Valthe, 7 km ten noord westen van Emmen. Er kan ook cursus gegeven worden in de zaal Combikubus aan de Oosterbracht in Emmen. De oefensalon wordt in de toekomst misschien verzorgd in zaal Postma in Emmen.


Image

"Christine heeft een ontwapenende charme, straalt van de positiviteit en is heel geduldig. Dat maakt haar les altijd ongedwongen en relaxed. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend deskundig. Ik leer daarom enorm veel van haar en vind de lessen fijn."
- Arthur Kees - cursist beginners-1 en -2 en privéles -

"Christine is gedreven en enthousiast. Ze kan putten uit een enorme kennis en ervaring. Haar spontaniteit en passie voor de tango werken erg aanstekelijk."
- Monique van Waardenburg - cursist beginners-1 en -2 en privéles -

Privacy statement
Alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies. - Webmaster: Oene Zwittink -

Alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.