Privélessen, cursussen, demonstraties, workshops

Paula Franciotti y Orlando Scapelli professionele leraren Argentijnse Tango

"Met haar professionele achtergrond in klassiek ballet, haar passie voor lesgeven, en haar liefde voor de tango is Christine een heel deskundige tangodocente. We kunnen haar lessen van harte aanbevelen!"

- Mariano y Cosima Diaz Campos professionele leraren waarvan ik veel heb geleerd


Actueel overzicht lesmogelijkheden


Valthe Dorpshuis
Image Image


  • Proefles maandag 09/09 van 19.00-20.30u
  • Proefles dinsdag 10/09 van 14.00-15.30u
  • Proefles woensdag 11/09 van 14.00-15.30u
  • Instapcursus: 6x vanaf maandag 23/09 van 18.45u-19.45u
  • Instapcursus: 6x vanaf dinsdag 24/09 van 14.00-15.00u
  • Instapcursus: 6x vanaf woensdag 25/09 van 14.00-15.00u
  • Beginners-2 & Midden-Gevorderd: 12x vanaf vrijdag 27/09 van 19.00-20.00u


Privé lessen
Image Image

Dé manier om snel bij te spijkeren, om je stijl te verbeteren , om de afstemming met je partner te optimaliseren, om mooier te leren bewegen en om muzikaler te leren dansen. Ook zeer geschikt voor ver gevorderde dansers die de puntjes op de 'i' willen zetten.

Workshops & Weekend arrangementen
Image Image

We zijn altijd bereid om demonstraties en/of workshops te verzorgen voor groepen. Ook leuk als teambuildingsactiviteit. Combinaties met Argentijnse catering en live muziek zijn mogelijk.
Ook weekenden en weekend arrangementen met half of volpension zijn mogelijk.

Proefles
Image Image

Gratis deelnemen aan een proefles kan regelmatig. Proef aan deze intuïtieve, improviserende en sociale dans op de prachtige traditionele Argentijnse muziek.

Cursus Beginners-1
Image Image

Basispassen, de danstaal met je partner leren, oude gewoontes afleren, in negen of tien lessen.

Cursus Beginners-2
Image Image

Verfijning van de basis, souplesse, meer mogelijkheden in je danstaal, complexere muziek, in vijftien lessen.

Cursus Midden en Ver Gevorderd
Image Image

Werk aan leren improviseren, muzikaliteit, fijnafstemming met je partner. In vijftien lessen.

Themalessen
Image Image

Verbeter jezelf door aandacht voor thema's. Thema's kunnen o.a. zijn: milonga van lisa naar traspied; muzikaliteit; media luna op vals en tango; ocho met combinatie; gebruik van wissels in de vals pas; oefeningen voor volger en leider thuis. Iedere themales geeft ook aandacht aan de basis!

Planning
Image Image

De voorjaars serie loopt van medio januari tot medio juni. De najaars serie loopt van medio september tot medio december. Beide series bestaan uit tien tot veertien lessen van minimaal een uur. De groepen bestaan uit minimaal drie en maximaal acht dansparen. Iedere serie start met een gratis proefles.

Kosten
Image Image

De kosten voor de cursussen bedragen Eur 10 per les per persoon. Vooraf te betalen voor de hele cursus. Heb je weinig inkomen, dan kunnen we overleggen over een aangepaste prijs. Vóór de start van een cursusreeks vindt een gratis proefles plaats.
Meerdaagse weekend arrangementen met half of vol pension tegen kostprijs, in overleg.
Priv
éles kost Eur 40 per uur, zowel voor één persoon als voor een paar.

Locaties
Image Image

De meeste activiteiten vinden plaats in het gezellige dorpshuis van Valthe, 7 km ten noord westen van Emmen. Ook op andere locaties kan bij voldoende interesse een lesserie worden verzorgd.

Argentijnse Tango in het gemeentehuis


Op donderdag 1 juni 2023 werd de Cultuurnota 'Cultuur blijft verbinden' gepresenteerd aan de gemeenteraad van Borger-Odoorn. Bij binnenkomst werden de raadsleden verrast met een prachtige tangodans van Christine Voskuil en danspartner Laurens Korste (van Argentijnse Tango Zuidoost Drenthe in Valthe). De raadsleden vonden het geweldig, zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt in het gemeentehuis!
Sinds deze gebeurtenis steunt de gemeente ons actief, met (kleine) subsidies en door onze activiteiten op te nemen in de Nationale Sportweek.

Image
Image


"Christine is gedreven en enthousiast. Ze kan putten uit een enorme kennis en ervaring. Haar spontaniteit en passie voor de tango werken erg aanstekelijk."

Monique van Waardenburg vml. cursist Beginners en Privéles
Monique van waardenburg Beter met Yoga
Image

"Christine heeft een ontwapenende charme, straalt van de positiviteit en is heel geduldig. Dat maakt haar les altijd ongedwongen en relaxed. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend deskundig. Ik leer daarom enorm veel van haar en vind de lessen fijn."

Arthur Kees vml. cursist Beginners en Privéles
ImagePrivacy statement: alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.
Webdesign, realisation & management: Oene Zwittink

.

Alleen de gegevens die u invult op onze contactpagina worden door ons gebruikt. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen. Wij gebruiken geen cookies.